Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Kocatepe D$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Kocatepe D. 
Microbiological investigation of wild, cultivated mussels (Mytilus galloprovincialis L. 1819) and stuffed mussels in Sinop – Turkey [Електронний ресурс] / D. Kocatepe, G. Taskaya, H. Turan, Y. Kaya // Ukrainian food journal. - 2016. - Vol. 5, Issue 2. - С. 299-305. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2016_5_2_9
Досліджено мікробіологічні властивості диких і культивованих мідій, а також фаршированих мідій, які продаються в ресторанах і вуличних торговельних точках в серпні та вересні у м. Синоп. За допомогою стандартних процедур досліджено 68 зразків мідій (Mytilus galloprovincialis L. 1819), а також фаршировані мідії, в яких визначено загальний вміст аеробних мезофільних бактерій (ЕМБ), бактерій Coliform, Escherichia coli і Vibrio spp. Відбір проб для мікробіологічного аналізу проведено за асептичних умов. Усі мікробіологічні аналізи проводилися триразово. Початкові показники сумарної кількості АМБ, коліформних бактерій, E. coli в диких і культивованих мідіях в серпні склали, відповідно, 4,04 і 3,55 ln КОЕ/г; 3,69 і 3,09 ln КОЕ/г; 0,59 і 0,39 ln КОЕ/г. Загальна кількість бактерій, коліформних бактерій і бактерій Vibrio spp. в диких мідіях була вищою, ніж у культивованих. У культивованих мідіях бактерій Vibrio spp. виявлено не було. Загальна кількість АМБ, коліформних бактерій і бактерій E. coli у фаршированих мідіях, які продавалися у вуличних торговельних точках у серпні, перевищувала цей показник для фаршированих мідій, що продавалися в ресторанах у цей же час. У вересні бактерії E. coli не були виявлені в зразках фаршированих мідій, які продавалися як у ресторанах, так і у вуличних торговельних точках. У серпні та вересні вміст аеробних бактерій у зразках фаршированих мідій не перевищував допустимих граничних значень (6 ln КОЕ/г). Бактерії Vibrio spp. виявлено у всіх зразках фаршированих мідій, крім тих, які продавалися у вуличних торгових точках у вересні. Фаршировані мідії були приготовлені з диких мідій і загальний вміст АМБ, коліформних бактерій і бактерій E. coli у них перевищував вміст цих же бактерій у диких мідіях. Зроблено висновки, що бактерії E. coli не були виявлені в фаршированих мідіях, які продавалися в ресторанах в серпні та вересні, а бактерії Vibrio spp. були виявлені в 27 із 48 зразків фаршированих мідій, які продавалися в ресторанах і вуличних торговельних точках.
Попередній перегляд:   Завантажити - 660.166 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Tiril A. 
Gastronomy tourism potential of Sinop (Turkey) destination [Електронний ресурс] / A. Tiril, D. Kocatepe, M. S. Ipar // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 1. - С. 143-153. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_1_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.106 Mb    Зміст випуску     Цитування
3.

Kocatepe D. 
Differences on lipid quality index and amino acid profiles of European Anchovy caught from different area in Turkey [Електронний ресурс] / D. Kocatepe, M. Erdem, I. Keskin, B. Kostekli, Kaya.Y. Kaya.Y. // Ukrainian journal of food science. - 2019. - Vol. 7, Iss. 1. - С. 6-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2019_7_1_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 898.652 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Kocatepe D. 
Comparison of fatty acids, lipid quality index and amino acid profiles of whiting (Merlangius merlangus euxinus Nordman, 1840) meat and roe during fishing season in Black Sea [Електронний ресурс] / D. Kocatepe, C. Altan, H. Turan // Ukrainian food journal. - 2019. - Vol. 8, Issue 3. - С. 470-486. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2019_8_3_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 628.182 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського